Date	Start	End	Duration	Topic	Speakers	Location
Monday, June 23, 2025	9:00am	10:00am	60 min	TreeSnap/TreeSnapPlots	Speakers	106 FRB
	10:00am	12:00pm	2 hours	CartograPlant/TreeGenes?		107 FRB
	1:00pm	5:00pm	4 hours	North American Quantitative Genetics Workshop		107 FRB
	1:00pm	4:00pm	3 hours	Eastern Seed Zone Forum		106 FRB
	3:00pm	4:00pm	1 hour	Northern Forest Genetics Association Meeting		106 FRB
	4:00pm	8:00pm	4 hours	Opening Reception		Arboretum
Tuesday, June 24, 2025						
	7:30am	8:30am	60 min	Registration Desk Open and Breakfast Snacks		Lewis Katz Building
	8:30am 8:55am	8:55am 9:00am	30 min 5 min	Opening & Welcome Intro	Meg Staton	118 Katz 118 Katz
	9:00am	9:50am	50 min	Keynote #1	Richard Buggs	118 Katz
	9:50am	10:05am	15 min	Featured Student Speaker	Nichard Buggs	118 Katz
	10:05am	10:25am	20 min	Break		Lewis Katz Building
	10:25am	10:30am	5 min	Intro	Meg Staton	118 Katz
	10:30am	11:20am	50 min	Keynote #2	Caterina Villari	118 Katz
	11:20am	11:35am	15 min	Featured Student Speaker		118 Katz
	11:35am	1:30pm	1 hr 55 min	Lunch		Business Atrium
	1:30pm	3:00pm	1.5 hrs	FOREST HEALTH, PESTS and PATHOGENS		107 Business
	1:30pm	3:00pm	1.5 hrs	TREE IMPROVEMENT and BREEDING		108 Business
	1:30pm	3:00pm	1.5 hrs	POPULATION and QUANTITATIVE GENETICS		110 Business
	3:00pm	3:30pm	30 min	Break		Business Atrium
	3:30pm	5:00pm	1.5 hrs	CLIMATE CHANGE and ADAPTATION TREE IMPROVEMENT APPERING		107 Business
	3:30pm	5:00pm	1.5 hrs	TREE IMPROVEMENT and BREEDING		108 Business
	3:30pm 5:00pm	5:00pm 6:00pm	1.5 hrs 1 hour	FOREST HEALTH SFTIC Meeting (Society meeting)		110 Business
	3.00pm	0.00pm	1 nour	SI-TIC Meeting (Society meeting)		
	6:00am	7:00am	60 min	Fun Run		
	7:30am	8:30am	60 min	Registration Desk Open and Breakfast Snacks		Lewis Katz Building
	8:30am	8:35am	5 min	Intro	Andreas Hamann	118 Katz
	8:35am	9:25am	50 min	Keynote #3	Mats Berlin	118 Katz
	9:25am	9:40am	15 min	Featured Student Speaker		118 Katz
Wednesday, June 25, 2025	9:40am	10:05am	25 min	Break	A 1 TI	Lewis Katz Building
	10:05am 10:10am	10:10am 11:00am	5 min	Intro Keynote #4	Andreas Hamann Jessica Savage	118 Katz 118 Katz
	10.10am	11:15am	15 min	Featured Student Speaker	Jessica Savage	118 Katz
	11:15am	1:00pm	1 hr 45min	Lunch		Business Atrium
	1:00pm	5:00pm	4 hours	Field Trips		D districts T tu Turit
	1	·		Student Mixer		
		0.00				
Thursday, June 26, 2025	7:30am	8:30am	60 min	Registration Desk Open and Breakfast Snacks		Business Atrium
	8:30am 8:30am	10:00am 10:00am	1.5 hrs	GENOMICS and BIOTECHNOLOGY Symposium on North American Ash (Organizer: Zane Smith, Meg Staton)	Zane Smith	107 Business 108 Businnes
	8:30am	10:00am	1.5 hrs	Advances in Molecular Applications in Tree Breeding (Organizer: Fikret Isik)	Fikret Isik	110 Business
	10:00am	10:30am	30 min	Break	T IRICCISIK	Business Atrium
	10:30am	12:00pm	1.5 hrs	GENOMICS and BIOTECHNOLOGY		107 Business
	10:30am	12:00pm	1.5 hrs	DIGITAL TOOLS, NETWORKS and MODELS		108 Business
	10:30am	12:00pm	1.5 hrs	Advances in Molecular Applications in Tree Breeding (Organizer: Fikret Isik)	Fikret Isik	110 Business
	12:00pm	1:00pm	60 min	Lunch		Business Atrium
	12:30pm	2:00pm	1.5 hrs	Career Panel (Organizers: Zane Smith and Michelle Zavala-Paez)		110 Business
	2:00pm	4:30pm	2.5 hrs	Poster Session		Business Atrium
	4:30pm	5:30pm	1 hr	Zoom/In-Person Society Meeting (WFGA)		110 Business
	6:00pm	9:00pm	3 hours	Banquet		Pegula
Friday, June 27, 2025	7:30am	8:30am	60 min	Registration Desk Open and Breakfast Snacks		Lewis Katz Building
	8:30am	8:35am	5 min	Intro	Dana Nelson	118 Katz
	8:35am	9:25am	50 min	Keynote #5	Alayna Mead	118 Katz
	9:25am	9:40am	15 min	Featured Student Speaker		118 Katz
	9:40am	10:05am	25 min	Break		Lewis Katz Building
	10:05am	10:10am	5 min	Intro	Dana Nelson	118 Katz
	10:10am	11:00am	50 min	Keynote #6	Stephen Keller	118 Katz
	11:00am	11:15am	15 min	Featured Student Speaker		118 Katz
	11:15am	12:35pm	1 hr 20 min 25 min	Closing/Poster & Speaker Awards Lunch on your own		Lewis Katz Building
	12:35pm 1:00pm	1:00pm 3:30pm	25 min 2.5 hrs	Lunch on your own Post-Conference Oak PanGenome Workshop & Lunch		217 FRB
	1.00piii	3.50pm	2.5 ms	1 050 Conterence Oak I andenome workshop & Danen		21/110